AICI PENTRU ORICE ÎNTREBARE

1 AN GARANȚIE

SUPORT CONTINUU DUPĂ ACHIZIȚIE

Contactează-ne

  • Prin e-mail (aresa mai jos) la telefon sau prin formularul de contact
  • Nume companie:SC Optifix SRL
  • Adresa:Str Lugoj, nr 22, Bucuresti, sector 1, CP 012212
  • Telefon:0749 98 74 69
  • Telefon (alternativ):0747 47 37 52
reparatie ebike

Întrebări frecvente

Produsul defect ajunge la noi la service (adus personal sau prin curier). Facem diagnoza gratuita si iti comunicam costul si durata estimata. Efectuam reparatia cu acordul tau.

12 luni garantie pentru orice reparatie efectuata la noi si pentru orice produs cumparat de la Bike Boost Romania.

Produsul trebuie ambalat bine (folie cu bule, cutie de carton) si poate fi trimis prin curier. Primim frecvent prin curier biciclete complete. In aceste cazuri se foloseste folia cu bule pentru protectie in transport.

Nu este nicio problema. Am mentionat doar cele mai frecvente marci care furnizeaza motoare electrice pentru biciclete. Inca marcile de biciclete electrice sunt extrem de multe. Oricare ar fi a ta, ne poti contacta cu incredere.

Pentru service, plata se face la sfarsitul reparatiei. Daca am primit produsul / piesa prin curier, poti plata ramburs sau prin trasnfer bancar. Dar ai venit personal, poti achita ca la orice alt comerciant: cash sau plata cu cardul.

Suntem service autorizat Bosch si Brose. In plus, Bike Boost este o marca a electricmura.ro, companie care activeaza pe piata remanufacturarii electronice de aproape un deceniu.

Recomandările clienților

Ce spun clienții noștri?

Pedalez de peste 5 ani prin București. Anul acesta m-am hotărat să încerc o bicicletă electrică. Am facut un test drive la Bike Boost și mi-am dat seama că nu ma mai pot intoarce la ce aveam înainte. Am ales un kit de conversie e-bike Bike Boost Mid-Drive. Acum fac 10 min de la serviciu pana acasa și urc cu bicicleta până și pe Postavaru!
Mihaela e-bike testimonial
Mihaela
Am apelat la Bike Boost pentru reparația motorului unui e-bike Specialized. Nu mai vedeam nicio soluție. Bicicleta ieșise din garanție, cei de la Brose au zis că nu se repară... Apoi am cautat un service de biciclete electrice independent și gata! Mulțumesc echipei Bike Boost, adevărați profesioniști!
Sorin e-bike testimonial
Sorin
Locuiesc în Brașov și mă dau cu un e-MTB de câțiva ani buni. Am un Haibike cu un motor Yamaha și s-a stricat după ce a ieșit din garanție. Producătorul mi-a zis că n-are ce-mi face, decât să-mi vândă altul nou. L-am adus la Bike Boost și l-au reparat ei la un preț care nu se compară cu al unui motor Yamaha nou.
Adrian e-bike testimonial
Adrian