Ebike repair e-motor display battery

REPARATII E-BIKE

Reparăm ecrane, motoare și baterii de e-bike.
Citește mai jos despre serviciul de reparații e-bike.

Ebike repair yamaha e-motor

Mentenanta si reparatii motoare

Demontarea completa și curatarea motorului electronic (întreținere) și reparații ale componentelor mecanice și electronice.

Ebike repair Bosch display

Reparatii display e-bike

Fie că este vorba despre un ecran spart, infiltrare de apă sau o uzură obișnuită a electronicelor din interiorul ecranului.

Ebike repair battery

Reparatii baterii e-bike

Bateriile de biciclete electrice pot suferi mai multe tipuri de defectiuni. Fie că bateria ta nu se mai încarcă sau se consuma bateria mult mai repede decât înainte, aceste defectiuni pot fi reparate.

Mentenanta motor electric

Diagnosticare, demontare completa, curățare, regresare, reasamblare și, desigur, testarea motorului electric.

Dacă mergi des off-road sau mergi pe timp ploios, această operațiune este recomandată ca întreținere preventivă.

Cât de des ar trebui să aibă loc întreținerea preventivă a motorului e-bike depinde de: tipul de motor, numărul de kilometri și multe altele.

Când începi să simți că ceva nu este în regulă cu motorul tau electronic (de exemplu, dacă face un zgomot neobișnuit), de obicei este puțin târziu pentru ca piesele mecanice (de ex, pentru rulmenți) să fie restaurate și acestea vor trebui înlocuite. Nu amâna, trateazati din când în când bicicleta electrică cu o lucrare de întreținere preventivă.

Reparatii motoare e-bike

Reparația motorului electronic se referă la depanarea și înlocuirea pieselor mecanice (cum ar fi rulmenții sau curelele) sau a componentelor electronice.

De unde știi când ai nevoie de o remediere mecanică? Cel mai probabil, când bicicleta a inceput sa faca zgomote și simți ca nu mai merge așa usor ca inainte.

Iar o reparație electronică este necesară atunci când e-bike-ul tau a pierdut vreo funcție (cum ar fi asistența la mers, de exemplu), atunci când motorul nu mai funcționează deloc sau când vezi un cod de eroare afișat pe ecran.

 

Mărcile cu care lucrăm

Lucrăm cu mărci atent selecționate
Shimano e-bike
Bosch e-bike
Yamaha e-bike
Brose e-bike
Bafang e-bike

Contactează-ne

  • Prin e-mail (adresa mai jos) la telefon sau prin formularul de contact
  • Nume companie:SC Uzina de Electronice Bobina SRL
  • Adresa:Str Doctor Iacob Felix, nr 20, et 1, apt 1 Bucuresti, sector 1, CP 011031
  • Telefon:0756 76 79 64
  • Telefon (alternativ):0747 47 37 52
ebike repair how

Întrebări frecvente

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Comută conținut

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Comută conținut

Recomandările clienților

Ce spun clienții noștri?

Pedalez de peste 5 ani prin București. Anul acesta m-am hotărat să încerc o bicicletă electrică. Am facut un test drive la Bike Boost și mi-am dat seama că nu ma mai pot intoarce la ce aveam înainte. Am ales un kit de conversie e-bike Bike Boost Mid-Drive. Acum fac 10 min de la serviciu pana acasa și urc cu bicicleta până și pe Postavaru!
Mihaela e-bike testimonial
Mihaela
Am apelat la Bike Boost pentru reparația motorului unui e-bike Specialized. Nu mai vedeam nicio soluție. Bicicleta ieșise din garanție, cei de la Brose au zis că nu se repară... Apoi am cautat un service de biciclete electrice independent și gata! Mulțumesc echipei Bike Boost, adevărați profesioniști!
Sorin e-bike testimonial
Sorin
Locuiesc în Brașov și mă dau cu un e-MTB de câțiva ani buni. Am un Haibike cu un motor Yamaha și s-a stricat după ce a ieșit din garanție. Producătorul mi-a zis că n-are ce-mi face, decât să-mi vândă altul nou. L-am adus la Bike Boost și l-au reparat ei la un preț care nu se compară cu al unui motor Yamaha nou.
Adrian e-bike testimonial
Adrian