ECHIPA

Echipă tânără. Pasionați de tehnologie și iubitori de biciclete electrice.

Lucrăm în domeniul reparațiilor și al dezvoltarii de electronice de mulți ani. Mura Bike Boost este un spin-off al Electric Mura, care este activ de multi ani în remanufacturarea produselor electronice pentru automobile, echipamente medicale și dispozitive multimedia.

Mircea Tenea
Mircea Tenea

Co-fondator

De când a început să foloseasca o bicicletă pentru naveta zilnică, a dezasamblat, reasamblat, a schimbat componente si a facut upgrade-uri unui numar mult prea mare de biciclete electrice. Fiind cineva care se joaca cu electronice si biciclete din copilarie, lansarea brandului Bike Boost i-a oferit un dream job.

Mihaela Grigore
Mihaela Grigore

Co-fondator

Foloseste bicicleta pentru navetă din … dintotdeauna. N-ar visa niciodată să meargă prin niciun oraș cu altceva. Nu a respectat cu adevărat bicicletele electrice până nu a încercat una. Acum este un ebiker avid.

Alex Raicu
Alex Raicu

Manager Operațiuni

Ebiker pasionat, mai ales pentru downhill. A schimbat poate prea multe ebike-uri in cautarea celui perfect. Inca are retineri sa foloseasca ebike-ul zilnic in traficul din Bucuresti, insa in week-enduri il gasesti negresit pe trail-uri.

Vlad Bolboceanu
Vlad Bolboceanu

Operațiuni și Suport

Încă nu a fost convertit în ebiker, dar lucrăm la asta.

ALE NOASTRE

Acestea sunt bicicletele electrice pe care le deținem și le folosim în prezent

Ebike Bulls E-stream Evo Zebra

Mircea a ales în cele din urmă un Bulls E-stream Evo2 FS 29, proiect Zebra. Nu este aceasta zebra una dintre cele mai frumoase pe care le-ai vazut?

Ebike Gekko

Mihaela are un Gekko, care a fost echipat cu un motor electric custom MID cu senzor de cuplu, motor care o urcă la deal surprinzator de ușor.

Ebike Specialized Trubo Levo

Alex și-a luat recent o bicicletă electrică Specialized Turbo Levo Comp. Incă nu ne-a dat verdictul.

Recomandările clienților

Ce spun clienții noștri?

Pedalez de peste 5 ani prin București. Anul acesta m-am hotărat să încerc o bicicletă electrică. Am facut un test drive la Bike Boost și mi-am dat seama că nu ma mai pot intoarce la ce aveam înainte. Am ales un kit de conversie e-bike Bike Boost Mid-Drive. Acum fac 10 min de la serviciu pana acasa și urc cu bicicleta până și pe Postavaru!
Mihaela e-bike testimonial
Mihaela
Am apelat la Bike Boost pentru reparația motorului unui e-bike Specialized. Nu mai vedeam nicio soluție. Bicicleta ieșise din garanție, cei de la Brose au zis că nu se repară... Apoi am cautat un service de biciclete electrice independent și gata! Mulțumesc echipei Bike Boost, adevărați profesioniști!
Sorin e-bike testimonial
Sorin
Locuiesc în Brașov și mă dau cu un e-MTB de câțiva ani buni. Am un Haibike cu un motor Yamaha și s-a stricat după ce a ieșit din garanție. Producătorul mi-a zis că n-are ce-mi face, decât să-mi vândă altul nou. L-am adus la Bike Boost și l-au reparat ei la un preț care nu se compară cu al unui motor Yamaha nou.
Adrian e-bike testimonial
Adrian